Principen är enkel. Argumenten många.
Syre är vinets värsta fiende då det kan få vinet att oxidera. Det har gjort att många restaurangägare inte ville öppna en flaska vin eller champagne för att servera en gäst ett glas och riskera att resten av den ädla drycken blev förstörd. Den tiden förbi!
Le Verre de Vin använder två tekniker: för stilla vin en vakuumpump som hindrar vinet från att oxidera; för champagne fylls flaskan med koldioxid (genom den speciella, grimförsedda korken) som garanterar att bubblorna i champagne behåller sin spänst. Du kan sedan spara vinet i upp till 21 dagar utan att kvaliteten förändras. Oavsett om det är vin eller champagne.
Åtta argument för att välja Le Verre de Vin
01 | Erbjud dina gäster fler röda och vita viner.
02 | Erbjud dina gäster fler champagnesorter.
03 | Du kan vara säker på att drycken serveras under perfekta förhållanden.
04 | Du kan spara en öppnad flaska i upp till 21 dagar och eliminera svinnet.
05 | Du kommer kunna öka din försäljning, det har restauranger världen över gjort.
06 | Ju fler drycker du kan servera på glas desto bättre marginal.
07 | Du är i gott sällskap, flera av Sveriges ledande restauranger och vinbarer använder Le Verre de Vin.
08 | Du är i trygga händer, Sparkling Ideas kommer att ta hand om dig från dag 1.
Hör av dig så kan vi börja snacka vin på glas!